Zapojte sa do 3mesačnej deNatura výzvy

Tento rok bude letná sezóna znamenať výzvu deNatura! Budeme sledovať nielen to, kto dokáže za tri mesiace získať najdlhšie mihalnice, ale aj to, ako krásne vase mihalnice súvisia so sebavedomím a osobným rozvojom. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej a dozviete sa, ako bude výzva prebiehať, na kom budeme testovať naše sérum a hlavne ako sa môžete zapojiť aj vy a získať produkt ZADARMO!

O čom je výzva deNatura

Hlavne o mihalniciach! Ale aj o prirodzenej kráse, sebavedomí a osobnom rozvoji. V rámci výzvy budeme sledovať pokrok 6 testeriek, ktoré budú počas 3 mesiacov (od mája do augusta 2024) používať naše rastové sérum na mihalnice.

Počas celej kúry budeme podrobne dokumentovať, ako im sérum vyhovuje a aké výsledky im prináša. Objektívne účinky, teda rast mihalníc, budeme pravidelne merať pomocou pravítka na mihalnice. A sme veľmi zvedaví, ktorú testerku čaká najväčší mihalnicový boom!

Krása a sebavedomie idú ruka v ruke

Rovnako dôležité pre nás však budú menej hmatateľné výsledky. V deNature totiž veríme, že prirodzená krása a sebavedomie idú ruka v ruke. Okrem dlhších mihalníc nás preto bude zaujímať aj to, ako sa naše testerky vďaka svojmu pokroku cítia, či im krajšie riasy pomôžu k vyššiemu sebavedomiu a kam sa počas trojmesačnej výzvy posunú voči sebe samým.

Okrem používania séra na mihalnice preto na naše testerky čaká ešte jedna výzva. V rámci našej trojmesačnej akcie absolvujú aj niekoľko stretnutí s koučkou osobnostného rozvoja Bárou Znamenáčkovou, počas ktorých sa budú zaoberať sebavedomím, pokrokom a spokojnosťou so sebou samými.

Pridáte sa?

Naša výzva v každom prípade sľubuje zaujímavý zážitok, aj keď sa rozhodnete ju len sledovať na našej webovej stránke a sociálnych sieťach. Ešte lepšie však bude, keď sa k našim testerkám pridáte!

Radi by sme totiž poznali aj váš názor, našich zákazníkov, na výsledky trojmesačnej kúry so sérom na mihalnice. Ako ste boli spokojní s produktom, ale aj aký vplyv majú dlhšie riasy na váš každodenný život. A aby to nebolo len tak, na všetkých zákazníkov, ktorí sa k výzve pridajú a na jej konci sa s nami podelia o svoju skúsenosť formou videorecenzie a fotografií, čaká odmena v podobe produktu ZDARMA!

Zoznámte sa s našimi testerkami

Pája Š. (33 let)

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Dominika E. (18 let)

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Eliška K. (18 let)

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Bára P. (23 let)

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Nikola J. (34 let)

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Veronika H. (42 let)

Dvě děti má doma také poslední účastnice naší výzvy, Veronika. Ve volném čase ráda vyrábí kreativní doplňky do domácnosti.

Ako sa do výzvy zapojiť

Chcete sa pridať k našim testerkám a prejsť spoločne s nimi výzvou deNatura? Zapojiť sa môže každá z vás - a navyše je to naozaj jednoduché. Stačí, keď si zaobstaráte naše sérum na mihalnice a začnete ho rovnako ako testerky od júna pravidelne používať.

Zapojte sa do výzvy so zľavou

Stále váhate, či je pre vás výzva deNatura tá pravá? Potom vám rozhodovanie možno uľahčíme: od 28. mája si môžete sérum na mihalnice zakúpiť so zľavou 10%. Stačí pri nákupe použiť zľavový kód "vyzva10". A naša 100% záruka vrátenia peňazí sa samozrejme vzťahuje aj na účastníčky výzvy, takže naozaj nemáte čo stratiť.

ZĽAVOVÝ KÓD „VYZVA10

A ako sme už sľúbili vyššie, za účasť v našej výzve vás čaká odmena. Ak nám na konci vášho trojmesačného kurzu pošlete fotografie vašich výsledkov spolu s videorecenziou, dostanete od nás produkt podľa vlastného výberu zdarma. Myslite pri tom však na to, že v recenzii musia byť jasne viditeľné výsledky, ktoré vám používanie séra prinieslo - nech už sú akékoľvek. Viac o tom, ako by mali fotografie a video vyzerať, sa dozviete v našich návodoch:

Idem do toho! Čo teraz?

Rozhodla ste sa, že sa pridáte k deNatura výzve? Skvelé, máme veľkú radosť! Tu je stručný návod, ako na to krok po kroku:

  1. Kúpte si sérum na riasy deNatura. Nezabudnite pri tom použiť zľavový kód "vyzva15", ktorý vám zníži cenu o 15 %.
  2. Urobte si fotografiu svojich očí pred začatím kúry. Neskôr oceníte výsledky viac, keď budete mať s čím porovnávať!
  3. Začnite používať sérum. Dôležitá je predovšetkým dôslednosť a pravidelnosť. Ak si nie ste istá, ako sa sérum aplikuje, pozrite si náš podrobný návod aj s videom.
  4. Ak chcete podstúpiť výzvu v úplne rovnakej podobe ako naše testerky, môžete si tiež zarezervovať niekoľko stretnutí s koučkou Bárou. To je však samozrejme dobrovoľné, na získanie odmeny stačí používať sérum.
  5. Po troch mesiacoch používania séra sa opäť vyfotografujte, ideálne z rovnakého uhla ako na prvej fotke, aby ste mali porovnanie.
  6. Ohodnoťte, čo vám sérum prinieslo, a natočte videorecenziu. Podeľte sa s nami o svoje výsledky, ale aj celkové pocity z používania séra.
  7. Fotografie aj video nám pošlite do stanoveného dátumu na e-mail testovani@denatura.cz. Ak budú súbory príliš veľké, môžete ich nahrať na www.uschovna.cz a poslať nám odkaz.
  8. Začnite si vyberať, ktorý produkt od nás chcete ako odmenu za svoju recenziu. 😊

Dúfame, že vám deNatura výzva prinesie úžasné výsledky a už sa nemôžete dočkať, keď sa o ne budete môcť podeliť vo svojej recenzii. 

#produkty#/serum-na-mihalnice-denatura/

Laura Brázdová Správa sociálnych sietí

Mojou hlavnou úlohou je plánovanie a tvorba obsahu na sociálnych sieťach a ich denná správa. Tvorím najmä na platformy Instagram a Facebook, kde odpovedám aj na vaše správy a komentáre. Milujem tanec, cestovanie a čas strávený s rodinou či priateľmi!