deNatura výzva #2 | Čo robiť, aby sérum na mihalnice fungovalo lepšie?

Naša letná deNatura výzva je v plnom prúde. Celkovo šesť žien počas nej podstupuje trojmesačnú kúru s rastovým sérom na mihalnice – a spolu s nimi sa zúčastňuje aj mnoho zákazníčok. Patríte medzi ne? Potom pre vás máme pár tipov na to, ako sérum na mihalnice používať, aby vaša kúra bola čo najúspešnejšia.

Prvé videorezencie

Všetkých šesť žien už naplno naskočilo do našej výzvy. Aktuálne majú za sebou prvých 14 dní používania séra. Ich mihalnice už teda stihli zaznamenať, že sa k nim dostáva viac živín, než sú zvyknuté, a vlasové folikuly začínajú pracovať o niečo usilovnejšie. Folikuly, ktoré sa aktuálne nachádzajú v rastovej fáze cyklu, začali produkovať silnejšie riasy, čo je postupne čoraz viac viditeľné aj navonok.

Aké sú prvé pocity žien z deNatura výzvy?

Pája Š. (33 let)

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Dominika E. (18 let)

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Eliška K. (18 let)

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Bára P. (23 let)

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Nikola J. (34 let)

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Veronika H. (42 let)

Dvě děti má doma také poslední účastnice naší výzvy, Veronika. Ve volném čase ráda vyrábí kreativní doplňky do domácnosti.

Chcete dosiahnuť podobné (alebo možno ešte lepšie) výsledky? Potom venujte pozornosť nasledujúcim tipom, ktorými môžete podporiť pôsobenie rastového séra a ktoré používajú aj ženy z našej výzvy!

Nanášanie séra ráno aj večer

Základom úspechu je pravidelná aplikácia rastového séra každý večer po odlíčení. To samo osebe stačí na to, aby ste sa do troch mesiacov dočkali ohromujúcich výsledkov. Ak však chcete  rast rias trochu podporiť, môžete sérum nanášať o niečo častejšie. Keď budete sérum používať nielen večer, ale aj ráno, vašim mihalniciam sa dostane dvojnásobná dávka živín. Aj pri rannom nanášaní je však potrebné dodržiavať zásady správnej aplikácie, aby sérum na riasach mohlo efektívne pôsobiť. Vždy ho nanášajte na čisté, odlíčené mihalnice, aby mohlo k vlasovým folikulom čo najlepšie preniknúť. Nechajte sérum pôsobiť aspoň 2 minúty, než začnete nanášať ďalšie prípravky.

So správnym používaním séra na riasy vám pomôže aj naše video:

Dôsledná skincare rutina

Rast a zdravie mihalníc je pomerne komplexný proces, ktorý ovplyvňuje množstvo faktorov – a vaša starostlivosť o pleť je jedným z nich. Preto ak od séra očakávate maximálnu účinnosť, je dobré vedieť, kam by v rámci vašej pleťovej starostlivosti malo patriť. Takto by mala vyzerať vaša skincare rutina:

  1. Než sa pustíte do starostlivosti o pleť, poriadne si umyte ruky. Inak hrozí, že si na tvár zanesiete nečistoty.
  2. Pri večernej aplikácii dôkladne odlíčte špirálu a všetok make-up šetrným odličovacím prostriedkom.
  3. Po odlíčení pleť jemne osušte uterákom. Pri večernom nanášaní séra odporúčame čistenie ešte raz zopakovať, ráno stačí pleť vyčistiť iba raz.
  4. Na vatový tampón si naneste šetrné tonikum a aplikujte ho na tvár. Tonikum pleť pripraví na absorpciu živín – vrátane tých, ktoré poskytuje sérum na riasy.
  5. Až v tomto momente aplikujte sérum na mihalnice. Stačí štetčekom opatrne pretrieť líniu nad korienkami rias, ako ukazujeme v našom videonávode.
  6. Po aplikácii séra na riasy počkajte dve minúty, aby malo šancu pôsobiť, a pokračujte vo svojej pleťovej rutine nanesením hydratačného séra alebo krému.

A to najdôležitejšie: PRAVIDELNOSŤ.V starostlivosti o pleť je pravidelnosť a dôslednosť extrémne dôležitá – a pri rastových sérach to platí dvojnásobne! Snažte sa ho používať naozaj každý večer (prípadne aj ráno) a nezabúdať naň. Iba tak vám môže skutočne priniesť vytúžené výsledky.

Vitamíny a špirála pre extra podporu

Fungovanie rastového séra na riasy spočíva v tom, že vlasovým folikulom dodáva extra porciu výživy, čo stimuluje ich činnosť a vedie k rastu dlhších, silnejších a hustejších mihalníc. Jedným zo spôsobov, ako účinky séra podporiť, je preto dodanie ešte väčšej dávky živín.

A s tým vám môžu pomôcť niektoré z našich ďalších produktov – konkrétne vitamínový komplex a objemová špirála. S obidvoma produktami preto odišli aj všetky naše testerky – aby tak sérum mohlo svoje účinky predviesť naozaj na maximum.

Vitamínový komplex deNatura obsahuje celkovo 27 látok v bioaktívnej forme, ktorá zaručuje maximálnu vstrebateľnosť. Je špecificky navrhnutý tak, aby podporil zdravie vlasov, obočia, mihalníc, nechtov a pokožky. Okrem toho podporuje aj imunitu a prispieva k normálnej funkcii reprodukčného systému a hormonálnej sústavy – pretože v našom tele skrátka všetko súvisí so všetkým. Pre vaše mihalnice je vynikajúcim zdrojom látok, ktoré potrebujú na svoj rast (vitamíny A, C, E, biotín…), a v kombinácii s rastovým sérom predstavujú neporaziteľnú dvojicu.

#produkty#/vitaminovy-komplex-packy/

Ani naša objemová špirála nie je len taká obyčajná. Okrem toho, že sa postará o dokonalý objem a odolá aj teplu a vode, je totiž nabitá výťažkami z nášho rastového séra. Predstavuje tým pádom ideálny spôsob, ako svojim riasam dopriať všetky zložky pre maximálny rast aj počas dňa. A večer, keď budete riasy pripravovať na aplikáciu séra, ju navyše veľmi ľahko odlíčite pomocou teplej vody.

#produkty#/rasenka-a-vsechno-s-ni/

Pridajte sa k deNatura výzve

Ešte ste sa nezapojili do našej trojmesačnej deNatura výzvy? Potom je najvyšší čas! Potrebujete k tomu len naše sérum na mihalnice a mobil, pomocou ktorého môžete fotiť a natáčať svoj pokrok.

Vašou úlohou je v období od júna do augusta používať sérum na mihalnice deNatura a – rovnako ako našich 6 žien – dokumentovať svoj pokrok. Nemusíte si na rozdiel od nich merať mihalnice pravítkom, stačí, keď sa budete pravidelne fotiť a na konci výzvy nám svoje skúsenosti zhrniete vo videorecenzii.

A aby to nebolo len tak, za splnenie výzvy na vás samozrejme čaká odmena. Ak nám po skončení trojmesačnej kúry pošlete svoju videorecenziu a fotografie pred & po, môžete si u nás vybrať akýkoľvek produkt zdarma.

Ako sa zapojiť do deNatura výzvy

  1. Zakúpte si sérum na riasy deNatura. Keď pri tom použijete zľavový kód „vyzva10“, získate ho navyše o 10 % lacnejšie.
  2. Urobte si fotografiu svojich očí pred začatím kúry. Na konci budete prekvapení, akou zmenou vaše mihalnice prešli!
  3. Začnite sérum používať. Dôležitá je najmä dôslednosť a pravidelnosť. Podrobný návod aj s videom nájdete vyššie v tomto článku.
  4. Po troch mesiacoch používania séra sa opäť odfoťte, ideálne z rovnakého uhla ako na prvej fotke, aby ste mali porovnanie.
  5. Zhodnoťte, čo vám sérum prinieslo, a natočte videorecenziu. Podeľte sa s nami o svoje výsledky, ale aj o celkové pocity z používania séra.
  6. Fotografie a video nám pošlite na e-mail testovani@denatura.cz. Ak budú súbory príliš veľké, môžete ich nahrať na www.uschovna.cz a poslať nám odkaz.
  7. Začnite si vyberať, ktorý produkt od nás budete chcieť ako odmenu za svoju recenziu. 😊

Laura BrázdováSpráva sociálnych sietí

Mojou hlavnou úlohou je plánovanie a tvorba obsahu na sociálnych sieťach a ich denná správa. Tvorím najmä na platformy Instagram a Facebook, kde odpovedám aj na vaše správy a komentáre. Milujem tanec, cestovanie a čas strávený s rodinou či priateľmi!