deNatura výzva #3 | Ako sú testerky spokojné?

Od začiatku deNatura výzvy už ubehol celý mesiac! Všetky testerky zatiaľ používajú séra poctivo každý deň – niektoré z nich sa dokonca rozhodli aplikovať sérum ráno aj večer. Okrem toho už mala každá z nich možnosť absolvovať svoje prvé sedenie s koučkou Bárou. A tak sme boli veľmi zvedaví, aké majú dievčatá zatiaľ pocity. Z aplikácie séra, z výsledkov a samozrejme aj z koučingu.

deNatura tip

Unikol vám začiatok našej výzvy? Nevadí! O tom, čo to deNatura výzva je, kto sa jej zúčastňuje a ako sa môžete yapojiť aj vz, sa dočítate v našom úvodom článku: Zapojte sa do 3mesačnej deNatura výzvy

Výsledky používania sér po 30 dňoch

Po tridsiatich dňoch používania nášho séra sú už podľa našich skúseností výsledky vidieť celkom zreteľne. Vlasové folikuly v okolí mihalníc už totiž svoju dávku výživy, ktorú im sérum poskytuje, dostávajú pomerne dlho. A tak už mali možnosť to dať najavo aj navonok. Produkujú teraz silnejšie, hustejšie a zdravšie mihalnice, ktoré rastú do väčšej dĺžky. U niekoho môže už v tejto fáze tiež dôjsť aj k stmaveniu mihalníc.

A práve také výsledky popisujú aj naše testerky. Všetky sa zhodli, že po mesiaci už sú ich výsledky skutočne vidieť. Všetkým z nich riasy viditeľne zhustli a predĺžili sa. Dievčatá si tiež pochvaľujú, že sú riasy pevnejšie a lepšie sa líčia. Pája spomenula aj to, že jej riasy prestali vypadávať pri odličovaní, čo ju pred výzvou dosť trápilo. 

Aké sú výsledky žien z deNatura výzvy po 30 dňoch?

Nikča J.

Ďalšou účastníčkou našej výzvy je Nikola, matka dvoch chlapcov, ktorá pracuje ako kaderníčka. Keď má trochu voľného času, rada cvičí a tancuje.

Eliška

Eliška študuje na gymnáziu. Keď má voľný čas, rada číta alebo trávi čas so svojím priateľom.

Domča

Dominika je študentka gymnázia, ktorá vo voľnom čase rada jazdí na koni a chodí do posilňovne.

Barča

Bára je 23-ročná študentka medicíny, ktorá miluje hudbu.

Pája

Pája je matkou dvoch detí a pracuje aj ako učiteľka na prvom stupni základnej školy.

Prvé dojmy z koučingu osobného rozvoja

Všetky naše testerky už tiež vyskúšali svoje prvé sedenie s koučkou Bárou. V deNature sme totiž chceli, aby táto výzva nebola len o krajších mihalniciach. Našim cieľom je zvýrazňovať prirodzenú krásu a pomáhať ženám k tomu, aby boli samy so sebou spokojné. A to rozhodne nie je len o vzhľade.

Vnútorný pokoj, sebavedomie a sebaláska, to všetko je pre nás neoddeliteľnou súčasťou prirodzenej krásy. Preto sme sa do deNatura výzvy rozhodli zaradiť aj tieto témy a dohovorili sme našim testerkám hneď niekoľko sedení s koučkou osobného rozvoja Bárou Znamenáčkovou.

Z prvého sedenia odchádzali dievčatá podľa vlastných slov s poriadnou dávkou motivácie. Nikola, Domča, Bára i Pája sa nám zverili, že sa ich prvý koučing točil hlavne okolo zmiernenia stresu a toho, ako si v dnešnej uponáhľanej dobe urobiť čas sama na seba. Odnášajú si z neho predovšetkým pocit, že na odpočinku a starostlivosti sama o seba nie je nič zlé a že vnútorná krása je rovnako dôležitá ako tá vonkajšia.

Pridajte sa k deNatura výzve

Chcete sa k našim testerkám pridať a zapojiť sa do deNatura výzvy? Ešte nie je neskoro! Stačí, ak chytíte naše sérum na mihalnice sérum na mihalnice a mobil, s pomocou ktorého nám zdokumentujete svoj pokrok.

Rovnako ako testerky budete mať za úlohu používať pravidelne naše sérum na mihalnice. Pokiaľ chcete, môžete ho nanášať rovno dvakrát denne, ale postačí aj raz. Nemusíte nám síce natáčať priebežné recenzie, ale za fotky vášho pokroku budeme radi. Kľúčovým výstupom je ale videorecenzia po skončení trojmesačnej rastovej kúry. V tej nám popíšete, ako sa vám sérum používalo a ako ste spokojná s výsledkami, ktoré vám prinieslo.

A čo z tej námahy budete mať (teda okrem krásnych mihalníc)? Všetky účastníčky, ktoré nám po skončení výzvy pošlú svoju videorecenziu a fotografie pred & po, si u nás za odmenu môžu vybrať akýkoľvek produkt zadarmo!

Ako sa zapojiť do deNatura výzvy

  1. Zakúpte si sérum na riasy deNatura. Keď pri tom použijete zľavový kód „vyzva10“, získate ho navyše o 10 % lacnejšie.
  2. Urobte si fotografiu svojich očí pred začatím kúry. Na konci budete prekvapení, akou zmenou vaše mihalnice prešli!
  3. Začnite sérum používať. Dôležitá je najmä dôslednosť a pravidelnosť. Podrobný návod aj s videom nájdete vyššie v tomto článku.
  4. Po troch mesiacoch používania séra sa opäť odfoťte, ideálne z rovnakého uhla ako na prvej fotke, aby ste mali porovnanie.
  5. Zhodnoťte, čo vám sérum prinieslo, a natočte videorecenziu. Podeľte sa s nami o svoje výsledky, ale aj o celkové pocity z používania séra.
  6. Fotografie a video nám pošlite na e-mail testovani@denatura.cz. Ak budú súbory príliš veľké, môžete ich nahrať na www.uschovna.cz a poslať nám odkaz.
  7. Začnite si vyberať, ktorý produkt od nás budete chcieť ako odmenu za svoju recenziu. 😊

Laura BrázdováSpráva sociálnych sietí

Mojou hlavnou úlohou je plánovanie a tvorba obsahu na sociálnych sieťach a ich denná správa. Tvorím najmä na platformy Instagram a Facebook, kde odpovedám aj na vaše správy a komentáre. Milujem tanec, cestovanie a čas strávený s rodinou či priateľmi!