deNatura výzva #4 | Testerky už pozorujú výraznú zmenu

Naše testerky práve vkročili do druhej polovice deNatura výzvy. Počas nej je ich úlohou používať naše rastové sérum na mihalnice tri mesiace a  pravidelne dokumentovať svoj pokrok. A aby toho nebolo málo, dievčatá v rámci výzvy absolvujú aj niekoľko sedení s koučkou osobného rozvoja. Poďme sa pozrieť, ako sa našim testerkám darí po 45 dňoch výzvy.

Čo je deNatura výzva?

Unikol vám začiatok našej výzvy? Nevadí! O tom, čo to deNatura výzva je, kto sa jej zúčastňuje a ako sa môžete zapojiť aj vy, sa dočítate v našom úvodnom článku: Zapojte sa do 3-mesačnej deNatura výzvy

Výsledky používania sér po 45 dňoch

Po 45 dňoch používania nášho rastového séra by už mali byť viditeľné znateľné výsledky. Vlasovým folikulom v oblasti mihalníc sa už nejaký čas dostáva extra porcia výživy, ktorá zabezpečuje rast zdravších, silnejších rias. Čím viac folikulov prechádza do anagénnej (rastovej) fázy, tým lepšie sú na mihalniciach viditeľné výsledky. V tomto momente už zvyčajne začína rast dlhších a hustejších mihalníc komentovať aj okolie.

A presne to potvrdzujú aj naše testerky. Zhodujú sa na tom, že ich riasy od posledného merania (po prvých 30 dňoch používania séra) prešli viditeľnou zmenou. Chvália si, že sú teraz naozaj viditeľne hustejšie a dlhšie. Barča, ktorá má od prírody svetlé riasy, tiež vyzdvihla to, že po používaní séra stmavli. Sú tak na prvý pohľad oveľa výraznejšie.

Aké sú výsledky výzvy deNatura po 45 dňoch?

Nikča J.

Ďalšou účastníčkou našej výzvy je Nikola, matka dvoch chlapcov, ktorá pracuje ako kaderníčka. Keď má trochu voľného času, rada cvičí a tancuje.

Eliška

Eliška študuje na gymnáziu. Keď má voľný čas, rada číta alebo trávi čas so svojím priateľom.

Domča

Dominika je študentka gymnázia, ktorá vo voľnom čase rada jazdí na koni a chodí do posilňovne.

Barča

Bára je 23-ročná študentka medicíny, ktorá miluje hudbu.

Pája

Pája je matkou dvoch detí a pracuje aj ako učiteľka na prvom stupni základnej školy.

Ako súvisí prirodzená krása so zdravím

Jedným z hlavných tém našej výzvy je prirodzená krása. Stojíme si za tým, že každá žena je krásna. A práve preto vyrábame kozmetiku, ktorá prirodzenú krásu podčiarkuje, nie zakrýva. Ak žena miluje make-up a rada sa každý deň líči, nie je na tom vôbec nič zlé. Pre nás je však dôležité, aby ženy nemali pocit, že je make-up nutnosť, a aby sa cítili krásne aj bez neho.

Prirodzená krása je neodmysliteľne spätá so zdravím, a preto je potrebné zamerať sa aj naň. Určite si viete predstaviť, aký veľký vplyv môže mať na váš vzhľad jedálniček, hydratácia, pohyb a množstvo spánku. Nehovoriac o nezdravých návykoch, ako je fajčenie alebo nadmerná konzumácia alkoholu. Stav vášho organizmu vo vnútri sa vždy nevyhnutne prejaví aj navonok.

Ak svoje zdravie dlhodobo zanedbávate, zvyčajne je to vidieť na prvý pohľad. Nezdravé stravovanie a nedostatok hydratácie sa skoro prejaví suchou mdlou pokožkou, akné, lámavými vlasmi a nechtami alebo slabými riasami. Telo totiž to málo zdravých zdrojov, ktoré mu dodávate, radšej využije na chod životne dôležitých procesov. Úplne by ste sa mali vyhnúť aj fajčeniu, ktoré obmedzuje cirkuláciu krvi a môže viesť k oslabenému a vypadávaniu vlasov, mihalníc aj obočia.

A čo duševné zdravie? 

V predchádzajúcich odstavcoch sme sa zaoberali predovšetkým vplyvom nedostatku výživy a nezdravých návykov. Minimálne rovnako veľké škody však dokáže narobiť aj stres a psychická nepohoda. Môže sa prejaviť vznikom akné, predčasným starnutím pleti, vypadávaním vlasov aj slabými a lámavými nechtami.

Aj preto sme našim testerkám ako súčasť deNatura výzvy ponúkli možnosť absolvovať niekoľko sedení s koučkou osobného rozvoja Barčou Znamenáčkovou. O tom, s akými dojmami odchádzali z prvého sedenia, si môžete prečítať v predchádzajúcej časti našej minisérie: deNatura výzva #3 | Ako sú testerky spokojné?

Pridajte sa k deNatura výzve

Chcete sa k našim testerkám pridať a zapojiť sa do deNatura výzvy? Ešte nie je neskoro! Stačí, ak chytíte naše sérum na mihalnice sérum na mihalnice a mobil, s pomocou ktorého nám zdokumentujete svoj pokrok.

Rovnako ako testerky budete mať za úlohu používať pravidelne naše sérum na mihalnice. Pokiaľ chcete, môžete ho nanášať rovno dvakrát denne, ale postačí aj raz. Nemusíte nám síce natáčať priebežné recenzie, ale za fotky vášho pokroku budeme radi. Kľúčovým výstupom je ale videorecenzia po skončení trojmesačnej rastovej kúry. V tej nám popíšete, ako sa vám sérum používalo a ako ste spokojná s výsledkami, ktoré vám prinieslo.

A čo z tej námahy budete mať (teda okrem krásnych mihalníc)? Všetky účastníčky, ktoré nám po skončení výzvy pošlú svoju videorecenziu a fotografie pred & po, si u nás za odmenu môžu vybrať akýkoľvek produkt zadarmo!

Ako sa zapojiť do deNatura výzvy

  1. Zakúpte si sérum na riasy deNatura. Keď pri tom použijete zľavový kód „vyzva10“, získate ho navyše o 10 % lacnejšie.
  2. Urobte si fotografiu svojich očí pred začatím kúry. Na konci budete prekvapení, akou zmenou vaše mihalnice prešli!
  3. Začnite sérum používať. Dôležitá je najmä dôslednosť a pravidelnosť. Podrobný návod aj s videom nájdete vyššie v tomto článku.
  4. Po troch mesiacoch používania séra sa opäť odfoťte, ideálne z rovnakého uhla ako na prvej fotke, aby ste mali porovnanie.
  5. Zhodnoťte, čo vám sérum prinieslo, a natočte videorecenziu. Podeľte sa s nami o svoje výsledky, ale aj o celkové pocity z používania séra.
  6. Fotografie a video nám pošlite na e-mail testovani@denatura.cz. Ak budú súbory príliš veľké, môžete ich nahrať na www.uschovna.cz a poslať nám odkaz.
  7. Začnite si vyberať, ktorý produkt od nás budete chcieť ako odmenu za svoju recenziu. 😊

Laura BrázdováSpráva sociálnych sietí

Mojou hlavnou úlohou je plánovanie a tvorba obsahu na sociálnych sieťach a ich denná správa. Tvorím najmä na platformy Instagram a Facebook, kde odpovedám aj na vaše správy a komentáre. Milujem tanec, cestovanie a čas strávený s rodinou či priateľmi!